Mangatwacht en Brandwacht

25 jaar

professionele ervaring

Korte lijntjes

één vaste contactpersoon

Zorgvuldig

oog voor detail en kwaliteit

Mangatwacht en Brandwacht

Waarom een Mangatwacht-brandwacht? In besloten ruimten kan een gevaarlijke atmosfeer aanwezig zijn of -door werkzaamheden- ontstaan. De gevaren die daarbij optreden zijn verstikking, bedwelming, vergiftiging en brand- en explosiegevaar.

Onder besloten ruimten worden ruimten verstaan die onder normale omstandigheden van de omgeving zijn afgesloten. Veel besloten ruimten moeten echter toch regelmatig worden betreden, bijvoorbeeld voor inspecties, reparaties, of schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden (bijvoorbeeld lassen of snijden).
Kenmerkend voor dit type ruimte is dat er een beperkte bewegingsruimte is, er is geen of weinig daglicht, slechte verlichting en geen of weinig ventilatie. Er bestaat kans op zuurstoftekort en mogelijk aanwezigheid van gevaarlijke stoffen. Ook kunnen er weinig vluchtmogelijkheden aanwezig zijn.

Voor dergelijke ruimten leveren wij mangatwacht- en brandwachtprofessionals door heel Nederland. We houden toezicht en adviseren bij onder andere productie- onderhoudstops. Onze medewerkers worden ingezet in de industrie, petrochemie, productie, bouw, evenementen en in de zorg. Zij weten exact hoe ze in deze situaties de veiligheid moeten waarborgen.

Naast mangatwacht en brandwacht professionals leveren wij ook veiligheidskundigen en kunnen we het HSE management verzorgen.

 

Zowel mangat- als brandwachten beschikken over een:

  • VCA certificaat
  • EHBO diploma
  • BHV certificaat
  • Mangatwachten beschikken over het diploma Gasmeten en Mangatwacht en hebben een training communicatie in crisissituaties gevolgd
  • Brandwachten zijn daarnaast Rijks- of industrieel gediplomeerd
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Hier kunnen wij jou ook mee helpen

Naast mangatwacht & brandwachten verzorgen wij ook HSE management coördinatie, veiligheidskundigen, gasmeetkundigen en verkeersregelaars. Heb je een specifiek verzoek op het gebied van beveiliging? Neem contact met ons op, we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Whatsapp openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Stuur ons een WhatsApp bericht
Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.