Meer dan alleen beveiligen bij camping De Kleine Wolf

jul 9, 2023

Meer dan alleen beveiligen bij camping De Kleine Wolf

Een gemaaid stukje weiland, een paar toiletten in een oude koeienstal en een bordje met ‘camping’ aan de kant van de weg. Dat was het begin van De Kleine Wolf in 1963. Nu is het vakantiepark uitgegroeid tot een luxe vakantieoord met vele faciliteiten en voorzieningen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Maar hoe groot en luxe het vakantiepark ook is, de sfeer is nog altijd gezellig en persoonlijk. Op De Kleine Wolf voelen gasten zich thuis.  Inmiddels staat de derde generatie aan het roer.

Camping De Kleine Wolf  maakt naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van ADD

Net een dorp

‘De recreatiebranche is een bijzondere branche en De Kleine Wolf is net een dorp. Er gebeurt dus altijd wel wat. Maar dat is niet zo gek als je weet dat we regelmatig zo’n 2.500 gasten ontvangen. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat we onze security goed voor elkaar hebben. Ook en misschien wel juist voor onze gasten’. Aan het woord is Anne-Sophie Kamphuis-Kat. Samen met haar partner Peter runt Anne-Sophie de drukbezochte camping in Stegeren vlakbij Ommen. ‘De burgemeesters van ons kleine dorp’, lacht ze vriendelijk.

 

Een onvergetelijke, ontspannen en veilige vakantie

Anne-Sophie is druk; het zomerseizoen is al in volle gang. ‘We zijn vanaf april al hartstikke druk. We willen het onze gasten natuurlijk naar de zin maken en ze een onvergetelijke, ontspannen en veilige vakantie bieden’. Voor die veiligheid maakt de enthousiaste onderneemster gebruik van de diensten van ADD. ‘Voor ons zijn de medewerkers van ADD meer dan alleen maar beveiligers’, haast Anne-Sophie zich te zeggen. ‘Ze zijn er om de orde te bewaken, houden ‘s nachts een oogje in het zeil, zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor gasten bij calamiteiten én lossen kleine storingen op’. De medewerkers van ADD zijn in die zin een verlengstuk van de campingmedewerkers die Anne-Sophie en Peter zelf in dienst hebben. Anne-Sophie knikt. ‘Dat klopt. Ze hebben contact met onze gasten, vandaar dat we het zo belangrijk vinden dat ze goed bij ons passen. Ze vertegenwoordigen in zekere zin ons bedrijf’.

Voor ons zijn de medewerkers van ADD meer dan alleen maar beveiligers

We krabben zelfs je ruiten

De Kleine Wolf kwam in 2021 in contact met ADD. Anne-Sophie lacht als ze zegt hoe het contact tot stand kwam. ‘Tja, ze stuurden ons een ijskrabber. Met daarbij een brief over hun dienstverlening. ‘Als het moet krabben we zelfs je ruiten’, stond daarin. Grappig, maar ik werd er wel door getriggerd. Want dat was precies waar we naar op zoek waren. Securitymensen die weten hoe het werkt in de recreatiebranche. Dienstverlening, klantgerichtheid en gastvrijheid zijn in ons werk net zo belangrijk als veiligheid. Om een lang verhaal kort te maken: ik heb ze gebeld, het voelde goed en we zijn van start gegaan’.

Ontzorgen

En bevalt het? ‘Zeker’, antwoordt Anne-Sophie direct. ‘Al is er, zoals bij ieder bedrijf, altijd ruimte voor verbetering. Maar ik vind het top dat we over aanpassingen en opmerkingen altijd open en constructief met ADD van gedachten kunnen wisselen’. Het grote pluspunt van ADD zit ‘m volgens Anne-Sophie in het ontzorgen. ‘Daar zijn ze echt goed in. Wij hebben meer nodig dan iemand die de orde bewaakt. We hebben security nodig waarbij onze gasten centraal staan en zich gezien, gehoord en veilig voelen. En dat hebben ze bij ADD prima voor elkaar!’

Misschien vind je dit ook interessant…

Tijd voor vernieuwing!

Tijd voor vernieuwing!

Tijd voor vernieuwing ‘Niet dat het oude niet goed was, maar het werd tijd om te vernieuwen’. Eigenaren Henri Schalen, Sjon Kleine en Wim...

Whatsapp openen
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Stuur ons een WhatsApp bericht
Welkom bij ADD Safety Group, wij staan je graag te woord. Kunnen wij jou ergens mee helpen? Stuur snel een berichtje via WhatsApp.